Aanbod

Veerle Lesire - afbeelding - Aanbod

Als mental coach is het mijn missie om te zorgen voor een keerpunt.

  • Kamp jij met chronische vermoeidheid, angsten, depressie, burn-out, relatieproblemen of trauma?
  • Of loopt je leven niet zoals je zelf zou willen.
  • Misschien heb je nood aan meer inzicht in jezelf of in een situatie.
  • Lijkt alles zo moeilijk te verlopen?
  • Wil je leren ontspannen op momenten van stress?
  • Voel je je zelden nog eens dolgelukkig?

Ik hoor en ik zie je.
Samen gaan we op pad om balans te creëren en de juiste focus in jezelf te ontdekken.

Zo kan ik je helpen

Online traject

Ik werk aan een online traject om nog meer mensen te helpen hun doelen te bereiken en een definitieve verandering teweeg te brengen. Benieuwd? Schrijf je dan alvast in op de wachtlijst. Op die manier hoor jij als eerste alle details.

1-op-1 coaching

Na een eerste kennismaking bepalen we samen jouw doelen. Daarna zetten we een haalbaar actieplan op. We ontdekken de oorzaken van de problemen die je ondervindt en ik reik je technieken aan om die problemen blijvend op te lossen.

Workshops OK’ZEN

Regelmatig organiseer ik praktische workshops rond een specifiek thema waarin ik je technieken aanreik om zelf mee aan de slag te gaan. Het gaat telkens om een real life samenzijn met een kleine groep van gelijkgestemden.
Momenteel zijn er geen workshops gepland maar van zodra ik er eentje organiseer, breng ik je graag op de hoogte. Benieuwd? Zet je naam en e-mailadres op mijn lijst en dan hoor je snel meer.

Voel jij 'Hell, yes! Dat wil ik ook?'
Boek dan een afspraak in mijn agenda.

Enkele klanten getuigen...

“Ik heb de laatste jaren al verschillende behandelingen gevolgd om me beter te voelen en niks hielp. Nu ben ik 2 maanden in behandeling en stilaan begin ik terug lichtpunten te zien. Als het niet goed gaat pas ik thuis EFT toe of doe ik één van de andere oefeningen die ik meekreeg en zie ik het terug zitten.”

De laatste 10 jaar zat ik vast in een CVS problematiek. Ik heb echt van alles geprobeerd. Soms hielpen dingen wel een tijdje, maar altijd viel ik toch terug in een put. Sinds ik de behandeling bij Veerle volg, gaat het alleen maar beter. Ik weet nu wat te doen en hoe te reageren als ik een dipje heb. Dat geeft me een veiliger gevoel. Doordat ik steeds nieuwe kleine successen behaal, krijg ik stilaan weer vertrouwen in mezelf en mijn lichaam.

“Al bijna heel mijn leven volg ik vermageringsdiëten maar niks helpt blijvend. Nu worden eindelijk de oorzaken van mijn overgewicht aangepakt, zonder dat er gehamerd wordt op een dieet. Ik schrok van wat er allemaal achter zat. Doordat mijn zelfbeeld nu positiever wordt gaat minder eten veel makkelijker.”